x
x

Comanda PreturiBune.ro

CUM CUMPAR?

Pentru a face o achizitie a unui produs sau mai multe din produsele prezentate pe site existente in stoc, clientul nostru (persoana fizica sau juridica) trebuie sa aleaga una dintre variantele propuse de firma noastra:

  • LIVRARE LA DOMICILIU / FIRMA: Firma noastra livreaza GRATUIT* (exceptii detalii jos cost trasport) unul sau mai multe produse la destinatia dorita in urma complectarii formularului de comanda sau telefonic comunicandu-ne datele de facturare/livrere.
  • DIRECT DIN DEPOZIT SAU PUNCTUL DE TESTARE:
    - Daca clientul doreste  personal a ridica produsul dorit, acesta este rugat sa apeleze la datele de contact de pe site pentru a stabilii data/ora de  intalnire la depozitul firmei sau punctul de testare.
    - Este posibila ridicarea personala a produselor in orice moment  cu o confirmare telefonica inainte de a ajunge in punctul de testare (detalii contact), aceasta facandu-se fara a fii stabilita data/ora anterior de catre client. 


PLATA SE POATE FACE:

- In Tara: Ordin de Plata (plata prin banca in contul societatii) sau Ramburs (plata la livrare la curier)
- Bucuresti: Cash la livrare sau in punctul de ridicare personala; cu cardul numai in puntul de ridicare personala (click pentru adresa)

                                      

COST TRASPORT:

BUCURESTI
 - GRATUIT daca suma produselor depaseste 200 Lei (TVA INCLUS);
IN TARA - GRATUIT daca suma produselor depaseste 200 Lei (TVA INCLUS);
- pentru satele/comunele situate in afara ariei de acoperire FAN COURIER se percepe taxa de 1,00 ron (TVA INCLUS)/km de la cel mai apropiat oras cu sediu FAN COURIER;
- pentru a evita aceasta taxa puteti ridica produsul din sediul FAN COURIER din cel mai apropiat oras.


Aflati costul produsului(lor) in functie de destinatia dorita accesand Detalii trasport din dreprul fiecarui produs:


Preturile  includ TVA

Copyright © 2017 PreturiBune.ro
  •  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x