x
x

Licente Windows Refurbished

Licente Windows Microsoft Refurbished/OEM

 

Ce licente sunt disponibile in programul Microsoft Registred Refurbisher?

In program sunt disponibile urmatoarele licente:

 • Windows 10 pe 32 si 64 bit
 • Windows 10 Professional pe 32 si 64 bit
Clasificare Licente Windows:
 1. Calculatorul/laptopul detine Licenta Windows OEM (original). Aceasta licenta este limitata, la schimbarea HDD/SSD-ului duce la pierderea licentei, garantia produsului ramane aceeasi din contract
 2. Calculatorul/laptopul a primit Licenta Windows Electronica inregistrata in placa baza (permite instalarea windows-ului pe orice unitate de stocare, activarea licentei facandu-se automat)
 3. Calculatorul/laptopul a primit Licenta Windows Electronica cu cu serial activare tiparit pe factura/garantie (permite instalarea windows-ului pe orice unitate de stocare, activarea facandu-se prin introducerea cheiei de pe documentele primite)
 4. Calculatorul/laptopul a primit Licenta Windows MAR Refurbished Electronica. Este obligatoriu activarea Licentei folosind HDD/SSD-ul cu care a venit unitatea de lucru. Odata activata Licenta va ramane activa indiferent daca se va inlocui sistemul de operare chiar si daca se va inlocui si unitatea de stocare(HDD/SSD). 

Licentele nu se pot cumpara separat, ci numai impreuna cu un calculator/laptop/pos second hand/refurbished numai de la companii acreditate Microsoft Registred Refurbisher, ca si COMLEX SYSTEM SRL.

Cand expira o licenta achizitionata prin programul Microsoft Registered Refurbisher?

Licentele nu expira niciodata, insa sunt valabile doar pentru calculatorul achizitionat.

Daca mi se strica calculatorul, imi pierd licenta?

- Orice componenta din calculator se poate inlocui fara sa-ti pierzi licenta, mai putin placa de baza. 
- La Schimbarea HDD/SSD-ului pentru licentele OEM( vezi pct.1 din clasificare)

De ce sa optez pentru un calculator refurbished?

Iata cateva motive:

 • In primul rand, pretul unui calculator refurbished este cu pana la 60% mai mic fata de unul nou.
 • In acelasi timp, calculatoarele reconditionate sunt de foarte buna calitate, 90% din ele facand parte din clasa business, ceea ce inseamna ca intrunesc un anumit standard de calitate si performanta.
 • Toate calculatoarele refurbished sunt trecute printr-un proces de testare si reconditionare, iar garantia lor este prelungita cu pana la 24 de luni.
 • Licente mai ieftine. Licentierea prin programul Microsoft Registered Refurbisher ofera aceleasi beneficii (stabilitate, performanta, suport tehnic) ca o licentiere, insa la o fractiune de pret.
 • Nu in ultimul rand, faci un bine mediului inconjurator: in loc sa aruncam niste sisteme perfect functionale, le refolosim!

  Modificări în licenÈ›ierea Windows refurbished 

  Microsoft a aliniat recent È™i programele sale refurbished la licenÈ›ierea digitală. Modificările aduse programului MAR (Microsoft Authorized Refurbisher) au ca scop eliminarea licenÈ›elor COA de tip abÈ›ibild cu număr de serie È™i cheie printate pe ele, invocând motive de siguranță È™i creÈ™terea comfortului respectiv experienÈ›ei de utilizator.
  Astfel companiile participante în programul MAR nu mai au posibilitatea de a comanda stickere COA cu care ne-am obiÈ™nuit, ci doar licenÈ›e digitale care se injectează în sistemul de operare, cu ajutorul cărora Windows-ul se activează automat după conectarea la internet. Odată activat, Windows-ul se va reactiva la fiecare reinstalare pe acel sistem/notebook, serverele Microsoft identificându-l legat de acel hardware.
  Dovada autenticității licenÈ›elor rămâne un abÈ›ibild holografic universal atât pentru Windows 10 Home cât È™i pentru Windows 10 Pro lipit pe sistemul de calcul (vezi poza) È™i apariÈ›ia licenÈ›ei pe factura însoÈ›itoare.
  Licenta MAR


  CUM ALEG LICENTA MAR REFURBISHED?


  La urmatorul pas trebuie sa selectati din categoria 
  Configurati acest produs licenta care doriti sa fie instalata (detalii in imaginea de mai jos).


   
Copyright © 2017 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x