x
x

Politica de retur PreturiBune.ro

Conditii generale de returnare:
COMLEX SYSTEM S.R.L nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre COMLEX SYSTEM S.R.L cade in sarcina Clientului.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare necorespunzatoare si nu poate fi revandut ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs trimis in stare perfecta atat estetic cat si functional si un produs deja utilizat intr-un mod necorespunzator certificatului de garantie. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

In primele 14 de zile de la cumpararea  produsului iti oferim posibilitatea rambursarii integrale a banilor daca produsul respecta conditiile minime  de garantie. Taxele de transport vor fi suportate de client in cazul in care se solicita rambursarea nejustificata a banilor. Deasemenea returul se va face numai dupa ce se va anunta in prealabil un reprezentant al firmei noastre . Returul se poate face direct in magazinul nostru sau folosind un curier rapid, plata curierului fiind suportata de catre client. Produsul returnat trebuie sa aiba etichetele de garantie intacte. 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
 - produsele achizitionate cu licente OEM activate, licente refurbished, licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop, se poate fece o exceptie pentru returnare in cazul achitarii licentelor de pe produsele achizitionate (pretul acestorora poate fi comunicat de un reprezentatnt al societatii);
 - echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;
 - echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software;
 - consumabile (acumulatori /  baterii laptop, alimentatoare, cartuse imprimanta, etc);

Produsele primite cu defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs similar sau altul la cererea clientului, cu conditia notificarii in scris a COMLEX SYSTEM S.R.L in termen de 48 de ore de la primirea produsului. COMLEX SYSTEM S.R.L nu poate inlocui produsul cu unul identic sau altul la cererea clientului, se va restitui contravaloarea produsului.

Produse nefunctionale la primire sau colete deteriorate:

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la primirea acestuia puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un alt produs similar. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Programul Buy-Back
In perioada garantiei produsul poate fi returnat (numai cu aprobarea personalului firmei dupa o analiza in vederea necesitatii produsului/lor de catre societate) in forma de Buy-Back pentru a cumpara un altul similar. De ex. daca se face BuyBack la laptop se achizitioneaza un alt laptop (la produsul la care se face buyback se cumpara produs din aceeasi categorie)

Se alege un alt produs din aceeasi gama se verifica disponibilitate in stoc, se aduce produsul la adresa de livrare din Bucuresti in stare de functionare, si se plateste diferenta de pret. Din pretul produsului pe care doriti sa il achizitionati, se scade pretul vechiului produs, calculat astfel: Se scade procentual intre 20 si 60% din pretul produsului la momentul in care face BuyBack (Nu din pretul pe care l-ati platit anterior deoarece e posibil ca pretul produsului sa fi scazut):


Pentru a returna un produs, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate mai su, completati formularul primit in colet sau sa descarcati acest formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.
 


• Primele 14 zile de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 0% 

• Prima Luna de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 20%
• Intre 2 si 3 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 30%
• Intre 3 si 5 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 40%

• Intre 5 si 7 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 50%
• Intre 7 si 12 LUNI de la achizitiepretul actual al produsului, din care se scade 60%

Copyright © 2017 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x