Dell a lansat un nou smartphone, numit Aero, ce functioneaza pe baza sistemului de operare al Google, Android.

Dispozitivul are un ecran de 3,5 inch (aproximativ 8,8 centimetri) si costa 100 de dolari cu abonament si 299,99 de dolari fara abonament, relateaza Reuters.

Prin aceasta lansare, Dell intra in concurenta directa cu Apple, singurul alt producator specializat pe computere care a lansat si telefoane, dar si cu o multime de alte smarphone-uri ce folosesc Android.

Potrivit reprezentantilor Dell, Aero este unul dintre cele mai usoare smartphone-uri Android din Statele Unite si va reda si programul Flash, pe care iPhone nu-l reda.


Primul smartphone de la Dell, numit Mini 3, s-a lansat doar in China. De asemenea, compania a lansat o tableta, Streak, in aceasta luna, care functioneaza tot pe baza sistemului Android.

Piata de smartphone-uri la nivel mondial va creste cu 36 la suta, in acest an, ajungand la 247 de milioane de unitati, fata de 182 de unitati in 2009, potrivit companiei de cercetare din domeniul IT iSuppli.

Sursa: Ziare.com

Copyright © 2002 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x