LG lansează trei noi produse 3D

LG Electronics şi-a îmbunătăţit portofoliul de produse 3D lansând la nivel global trei noi produse: un laptop, un monitor şi un proiector.

LG R590 3D este primul laptop 3D LG. Acesta are un ecran de 15,6 inch, un procesor Intel Core i7, un chipset HM55 şi placă video NVIDIA GeForce GT335M. Noul notebook încorporează tehnologia SRS Tru-Surround HD, în timp ce un drive opţional Blu-ray permite vizualizarea filmelor în format HD, atât în 2D cât şi în 3D.  Mai mult, un software TriDef transformă în timp real orice conţinut 2D în 3D, astfel încât utilizatorii vor putea vizualiza în permanenţă conţinut 3D pe notebook-ul LG R590 3D.

Ochelarii polarizanţi incluşi în pachet reduc efectul de oboseală a ochilor în timpul vizualizării conţinutului 3D pe LG R590 3D. Fără baterii, ochelarii sunt subţiri şi au o greutate redusă, fiind astfel ideali pentru a-i lua oriunde împreună cu laptopul.

Monitorul 3D W63D pentru jocuri

Noul monitor 3D W63D de la LG a fost conceput special pentru pasionaţii de jocuri. Cu formatul full HD, rata de contrast de 70,000:1 şi rata de refresh la 120Hz, modelul W63D oferă o imagine clară, de calitate şi culori magnifice. Datorită versiunii îmbunătăţite a panoului, modelul W63D oferă o luminozitate excepţională de 400 cd/m².

Cu 172 Hz pe secundă, monitorul W63D reduce neclaritatea care poate apărea în timpul vizualizării secvenţelor cu acţiuni rapide. Mai mult, chiar şi după o perioadă îndelungată de vizualizare a imaginilor ce par atât de reale pe monitorul LG, utilizatorii nu simt efectul de ochi obosiţi. Modelul W63D are inclus un mod dedicat jocurilor, denumit G-mode care optimizează întregul proces de setări pentru jocuri.

CF3D: Primul proiector 3D full HD Dual Engine cu o singură lentilă

Un alt dispozitiv din portofoliul de produse 3D de la LG este CF3D, singurul proiector cu lentile polarizante 3D din lume, care transmite imagini în format full HD prin intermediul unei singure lentile.  

Cu o imagine proiectată de maxim 200 de inci, modelul CF3D oferă o adevărată experienţă cinematografică. Având o luminozitate 3D de 1250 ANSI lumeni (2500 ANSI pentru 2D) şi o rată de contrast de 7,000:1, CF3D proiectează imagini superbe care îi fac pe spectatori să se simtă în centrul acţiunii pe care o urmăresc. Proiectorul CF3D este comercializat împreună cu 6 perechi de ochelari polarizanţi, astfel încât prietenii şi familia să se bucure împreună de spectacolul 3D.

Produsele vor fi disponibile de luna viitoare în întreaga lume.

SURSA: LG

Copyright © 2002 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x