Samsung suprinde cu Smart Life, odată cu lansarea globală a telefonului Galaxy S

Dotat cu ecran Super AMOLED de 4 inchi şi cea mai nouă versiune Android™, modelul Galaxy S asigură o experienţă remarcabilă

LAS VEGAS, martie 2010 – Samsung Electronics Co. Ltd., unul din liderii pieţei de telefonie mobilă, a prezentat modelul Galaxy S (GT-I9000), un smartphone care oferă utilizatorilor experienţe mai plăcute, mai palpitante şi compacte. JK Shin, Preşedinte Samsung Electronics Mobile Communications Business a anunţat, într-un discurs tematic susţinut în cadrul evenimentului International CTIA Wireless 2010, lansarea oficială a modelului Galaxy S. Telefonul va fi curând disponibil şi în Europa, America de Nord, America Latină, Australia şi Asia.

Modelul Galaxy S bazat pe tehnologie Android încorporează un ecran Super AMOLED de 4 inchi şi un procesor pentru aplicaţii de 1 GHz care permite stocarea şi vizualizarea de fişiere video în format HD, experienţe bazate pe realitate augmentată prin Layar Reality Browser şi opţiunea avansată LBS (Location Based Services). Funcţia \\\"Social Hub\\\" asigură conectivitate permanentă la reţelele sociale, permiţând utilizatorilor să comunice cu prietenii, colegii şi familiile oricând şi oriunde s-ar afla.

Galaxy S a fost creat pentru a oferi soluţii inteligente, superioare şi compacte, având capacitatea de a îmbogăţi vieţile utilizatorilor prin intermediul celor mai avansate servicii şi tehnologii. Galaxy S le va permite utlizatorilor din toată lumea să experimenteze \\\"Smart Life\\\", despre care Samsung anticipează că va fi un factor important în schimbarea atitudinii consumatorilor faţă de smartphone-uri şi a modului în care aceştia interacţionează cu aceste dispozitive în viaţa de zi cu zi.

Modelul Galaxy S invită utilizatorii într-o lume multimedia captivantă. Display-ul Super AMOLED de 4 inchi oferă o calitate inegalabilă a ecranului, cu reflexie redusă, unghiuri ample de vizualizare şi un touch-screen extrem de eficient. Componenta mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) – o tehnologie utilizată la cele mai bine vândute modele de LCD şi televizoare LED – se remarcă printr-o funcţie maximizată de vizualizare a fotografiilor, a filmelor şi cărţilor electronice. O gamă variată de aplicaţii Google oferită de Android Market permite utilizatorilor să difersifice beneficiile şi să se bucure mai mult de experienţele oferite de un smartphone.

O \\\"existenţă smart\\\" (\\\"Smart Life\\\") presupune o abordare inteligentă, iar Galaxy S oferă acest lucru apelând la preferinţele personale pentru a culege informaţii despre nevoile şi cererile fiecărui utilizator. Cu o sinteză zilnică a preferinţelor utilizatorilor, o viteză remarcabilă de procesare şi opţiuni de căutare personalizate, precum Layar Reality Browser – Galaxy S oferă consumatorilor informaţiile de care au nevoie oriunde şi oricând. Smartphone-ul Galaxy S marchează un nou nivel de inteligenţă în ceea ce priveşte acest tip de terminale mobile.

Galaxy S înglobează fiecare aspect al existenţei într-o manieră inteligentă şi sofisticată. Pe lângă componenta wireless adaptabilă unei ample varietăţi de alte dispozitive, precum notebook-uri, televizoare şi camere video, aplicaţia avansată Social Hub îi ajută pe utilizatori să se conexteze rapid şi uşor la reţelele sociale sau să îşi verifice căsuţa electronică de email.

Modelul Galaxy S construit pe platformă Android va stabili un nou standard în domeniul smartphone-urilor,\\\" a declarat JK Shin, Preşedinte Mobile Communications Business. \\\"Galaxy S este dispozitivul ideal pentru utilizatorii din întreaga lume care caută acea notă exclusivistă; pentru a fi mai eficienţi, mai productivi, mai bine conectaţi şi în pas cu evoluţia – atât pe plan personal, cât şi profesional – toate acestea, într-un mod simplu şi foarte accesibil\\\".

Copyright © 2002 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x