Sony lanseaza in Romania noua gama de notebook-uri VAIO

7 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile şi business
• VAIO P – Conectat la mobilitate
• VAIO E 14” – Multimedia cu stil
• VAIO M – Alături de prieteni
• VAIO F – Creativitate împărtăşită
• VAIO E 15,5” – Utilizare prietenoasă
• VAIO Z – Afaceri optimizate
• VAIO Y – Mobilitate urbană

Sony lansează în România noua gamă de notebook-uri VAIO pentru sezonul de vară, concepute pentru utilizatorii care îşi doresc un PC modern, urban, cu performanţe de top.

În mod deosebit, Sony introduce pentru sezonul estival modelul unic VAIO P, singurul notebook care poate fi folosit chiar şi în mişcare, în timpul mersului sau pe bicicletă, integrând funcţii GPS şi accelerometru.

VAIO P – conectat la mobilitate
Mai mic decât un notebook, mai inteligent decât un smartphone, noul Sony VAIO P este partenerul ideal pentru o experienţă multimedia în mişcare. Cu o greutate de numai 600g şi perfect adaptat la dimensiunile unui buzunar sau ale unei poşete, noul VAIO P oferă performanţele unei configuraţii complete Windows® şi posibilităţi nelimitate de utilizare.

Gama VAIO P marchează prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat şi busolă digitală. Ideal pentru orientare şi informare, poate fi util în localizarea hotelului sau a celui mai apropiat restaurant într-un oraş necunoscut

 

VAIO E 14” – multimedia cu stil
Cu un design care o diferenţiază din mulţime, seria VAIO E de 14” atrage atenţia în primul rând prin stilul inconfundabil, complimentat de nuanţele roz aprins şi albastru aprins. Logo-ul VAIO “pluteşte” deasupra ecranului accentuând impresia de adâncime a carcasei.

Display-ul LED de 35,5 cm (14”) şi noile culori ale serie E vor convinge utilizatorii să încerce o nouă experienţă interactivă, fie că este vorba de simpla navigare pe internet, de blogging sau de divertismentul multimedia, folosindu-se de rezoluţia de 1600x900 şi raportul de cinema 16:9.

Toate modelele seriei E sunt concepute plecând de la principiul de utilizare zilnică. Astfel, utilizatorii nu trebuie decât să apese butonul WEB pentru a accesa, în câteva secunde, toate funcţiile de navigare şi editare pe internet fără să deschidă sistemul de operare prin secvenţa de butare. În plus, aplicaţia Quick Web Access permite navigarea în pagini multiple şi afişarea multiplă pe ecran.

VAIO M – alături de prieteni
Cu greutate redusă, uşor de transportat şi simplu de folosit, noua serie de mini notebook-uri Sony VAIO M reprezintă o modalitate extraordinară de a experimenta universul VAIO.

Disponibile în două culori, alb şi albastru închis, mini notebook-urile VAIO M vă oferă instrumentele ideale pentru navigarea pe internet, pentru a discuta cu prietenii sau pentru a verifica mail-ul în timp ce savuraţi o cafea. Ecranul de 25,5cm (10,1’’) cu tehnologie LED oferă imagini clare atât pentru vizualizarea fotografiilor, cât şi pentru documente sau pagini web. În plus, camera web Motion Eye® încorporată în rama ecranului este perfectă pentru video chatting.

VAIO F – creativitate împărtăşită
Cel mai avansat studio Full HD personal, VAIO VPCF11Z1E/BI se distinge prin finisajele premium accentuate de un palmrest confortabil din elastomer, permiţându-vă să editaţi şi să creaţi conţinut multimedia pe măsura creativităţii dvs.

 

VAIO EB – utilizare prietenoasă
Noul notebook VAIO seria E de 15,5” de la Sony combină armonios puterea şi eleganţa cu performanţele unui dispozitiv multimedia. Cu un design perfect adaptabil atât mediului casnic cât şi celui business, notebook-ul VAIO E de 15” facilitează accesul la opţiuni de calcul avansat cu un consum minim de resurse. Modelul dispune de o înaltă putere de procesare şi capacităţi grafice superioare, oferind o productivitate ridicată, pentru a îmbunătăţi considerabil calitatea activităţii.

Printr-o singură apăsare a butonului WEB, puteţi naviga pe internet în câteva secunde, fără a mai fi necesar să iniţiaţi secvenţa de butare. Salvând timp şi energie, modelul reprezintă un dispozitiv ideal pentru navigarea online obişnuită sau verificarea mesageriei în timpul călătoriilor. Noul mod rapid de accesare a paginii web este optimizat de navigarea în taburi multiple şi de o nouă funcţie de afişare a ferestrei ‘split’: apăsaţi pe un buton pentru a deschide două pagini alăturare, pe ecranul generos 16:9.

VAIO Z – afaceri optimizate
Noile modele sunt caracterizate de un design elegant, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte mobilitatea, aspectul, conectivitatea sau fiabilitatea. Memoria de 6GB de RAM şi cele două SSD-uri conferă acestui model viteze incredibile. Această soluţie de stocare a datelor este de 6,2 ori mai rapidă decât un HDD cu 5400ppm, fiind mai uşoară şi mai compactă.

În plus, VAIO Z se diferenţiază şi prin soluţia grafică hibridă. Placa dedicată NVIDIA® GeForce® GT330M, cu o memorie de 1GB GDDR3 VRAM, poate fi folosită atât pentru sarcini obişnuite, cum ar fi operarea cu documente, prezentări, cât şi pentru accesarea fişierelor multimedia. Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizează în mod inteligent performanţele grafice în funcţie de gradul de dificultate al activităţii.

Copyright © 2002 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x