Tabletele cu Windows 8 se vand deja pe eBay

             Tabletele pe care Microsoft le-a dat, saptamana trecuta, dezvoltatorilor in cadrul conferintei dedicata Windows 8 si care rulau un preview al sistemului de operare inca nelansat, se vand pe eBay, au descoperit cei de la CNET. Cu o simpla cautare dupa fraza cheie "Windows Developer tablet", cei de la CNET, au descoperit nu mai putin de patru astfel de tablete scoase la vanzare pentru preturi de la 2000 la 2550 de dolari.

               Ciudat este faptul ca nu toate tabletele scoase la vanzare au componente similare, desi nu pare a fi vorba despre vreo inselatorie la mijloc. Este vorba, desigur doar de ceva ce... ne abtinem sa comentam, in conditiile in care tabletele respective au fost oferite gratuit de Microsoft.

               Gigantul software a dat, la conferinta dezvoltatorilor de saptamana trecuta, nu mai putin de 5.000 de astfel de tablete. Probabil pe eBay vor aparea in curand mai multe la vanzare.

Sursa: www.hit.ro editat de Radu Eftimie

Copyright © 2002 PreturiBune.ro

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe x